Våra märken

Saknar ni någon propellermodell så kontakta oss, vi har fler varianter än vad som finns listat i vår webbshop.

Originalpropellrar tages hem på beställning om de ej finns på lager. Vi har bra kontakt med motorfabrikanterna och det borgar för snabbast möjliga leverans och bästa pris.

 • SOLAS

  SOLAS är en av de största propellertillverkarna med en toppmodern fabrik. Propellrarna tillverkas genom att gjutmassan sprutas in under högt tryck i stålformen, detta gör att metallen blir ”tät”. Resultatet är en tunn hård och exakt propeller. Därefter ytbehandlas propellern i tre steg för att bli korrosionsbeständig för längre livslängd.

  Solas tillverkar propellrar till samtliga fabrikat på marknaden, från 4 hk till 350 hk i aluminium och stålpropellrar från 9,9 hk till 350 hk. Propellrarna finns som 3 blad och i många fall som 4 blad.

  På många motortillverkare sitter det idag SOLAS propellrar originalmonterat (Suzuki, BRP m fl).

  Toppenfina propellrar kort sagt. Finns även på vår webbshop.

  Saknar ni någon propellermodell så kontakta oss, vi har fler varianter än vad som finns listat på webbshopen.

 • BS-PRO

  Standard aluminiumpropellrar av god kvalitet. Finns i de vanligast förekommande storlekarna till samtliga motorfabrikat på marknaden. Från 9,9 hk till 300 hk samt duoprop propellrar till Volvo’s A och B serie.

  Propellertrim har marknadsfört BS-PRO i Sverige sedan 2008 och gensvaret har varit alltigenom gott. Bra standardpropellrar till förmånligt pris.

  Propellrarna finns även i vår webbshop.