Kerstin
Sjödahl

Kerstin Sjödahl började arbeta i företaget 1997. En avlägsen väninna kopplade samman Kerstin med Propellertrim. Med en bakgrund som VD på Värmdö Taxi och ekonomichef på Bilforum i VAG-koncernen hade Kerstin en kompetens som Propellertrim behövde.

– Min bästa gren är ordning och reda och dessutom har vi tillsammans lagt stor energi på att skapa en god laganda, berättar Kerstin.

När Kerstin började var Propellertrim ett företag med nästan 30 år på nacken. Med Kerstin som VD blev det god ordning och hon har dessutom varit mycket noga med att man ska fira när viktiga mål har uppnåtts.

Idag är Propellertrim ett ytterst välmående företag med AAA-soliditet, vilket innebär högsta kreditvärdighet.

Kerstin spenderar gärna sin fritid i timmerstugan i Sälen. Tidigare ägnade hon mycket tid åt skidåkning, bland annat när hon lärde barnbarnen åka utför. Numera är det istället skoteråkning på fjället tillsammans med goda grannar som gäller.

Till Propellertrim tar Kerstin dessutom med sig två nära vänner varje dag; Marily Monroe och Dolly Parton. Det rör sig om två glada hundar som förgyller tillvaron för både kunder och anställda.

© Copyright 2012-2022 Propellertrim AB